Wie ik ben

Ik schrijf nieuws- en achtergrondverhalen voor landelijke en regionale media. Meestal hang ik rond in de gangen en rechtszalen in het oosten en midden van het land.

Ik volgde de studie journalistiek in Zwolle (Windesheim) en Edinburgh (Napier University) voordat ik in Kampen als journalist aan de bak ging. Ik mijn vrije tijd hang ik mijn neus boven historische boeken: eerst als student Algemene Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit (bachelor behaald eind 2019), nu uit liefde voor de kennis. Om mijn hoofd leeg te maken dender ik over ’s lands wegen op een racefiets of trek ik er op uit in mijn zeilboot.

Ik woon in Zwolle op het water, wat natuurlijk de naam van mijn bedrijf verklaart.

Meer weten?

Michielsatink @ gmail.com / 06-22614337 of volg me op Twitter @michielsatink